21 Жовтень 2016

Дні Польщі в УкрДУЗТ

21 жовтня 2016 р. відбулися урочисті заходи з нагоди першої річниці діяльності Українсько-польського центру науки, освіти та культури в Українському державному університеті залізничного транспорту.

У заході взяли участь ректор Університету проф. Сергій Панченко, Генеральний Консул Республіки Польща у Харкові Януш Яблоньський, Керівник Відділу співробітництва з поляками в Україні, юридичних справ і консульської допомоги Генерального Консульства Республіки Польща у Харкові Консул Ян Здановський, голова «Польського Дому» у Харкові Станіслав Елліс, викладачі та студенти вишу.

Гості ознайомилися з сучасним обладнанням та лабораторіями Університету. У рамках урочистостей відбулася презентація річної діяльності Українсько-польського центру науки, освіти та культури, було вручено Сертифікати про закінчення курсів польської мови, проведено вікторину для студентів та викладачів «Що ти знаєш про Польщу?». Учасники взяли участь в Online-конференції з Університетом Економіки (м. Бидгощ, Польща) щодо спільних програм «Два дипломи» та співробітництва між Університетами.

Між Генеральним Консульством Республіки Польща у Харкові та ректором Університету залізничного транспорту відбулася домовленість щодо розширення подальшої співпраці.

Дні Польщі в УкрДУЗТ