18 Серпень 2020

Реєстрація на спеціально організовану сесію ЄВІ

Наказом Міністерства освіти і науки України визначено термін проведення спеціально організованої сесії єдиного вступного іспиту. 19 вересня відбудеться спеціально організована сесія ЄВІ, що проводиться за рахунок коштів фізичних та/або юридичних осіб для вступників, які:
· зареєструвалися для участі в єдиному вступному іспиті, але бажають повторно скласти ЄВІ;
· не зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ.
Вартість спеціально організованої сесії – 510 грн.
Пункти тестування для проведення спеціально організованої сесії ЄВІ створюватимуться в містах, де розташовані регіональні центри, а саме: Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Слов’янськ, Одеса, Херсон, Харків.
Реєстрація вступників триватиме з 17 по 25 серпня. ЇЇ здійснюватиме приймальна комісія УкрДУЗТ в дистанційному режимі.

Вступникам до магістратури для успішної реєстрації потрібно надіслати на електронну адресу приймальної комісії pk@kart.edu.ua скановані копії або фотокопії: заповненої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка;
документ, що посвідчує особу;
облікова картка платника податків;
документ про здобутий ступінь вищої освіти (при наявності);
фотокартка для документів;
Якщо до 1 вересня не буде сплачено суму в повному обсязі, то реєстрацію буде скасовано, а отриманий екзаменаційний листок вважатиметься недійсним. Якщо сплачена сума перевищує вартість послуги із проведення вступних випробувань, радимо надіслати заяву про повернення коштів на електронну адресу org@testportal.gov.ua.
Із порядком здійснення розрахунків та умовами надання платних послуг ЄВІ можна ознайомитися за посиланням.
Вступник вважатиметься зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та сплати коштів на рахунок Українського центру для оплати послуг із проведення Українським центром та його регіональними підрозділами вступних випробувань. Кошти зараховуються на рахунок Українського центру оцінювання якості освіти упродовж трьох робочих днів.
Офіційне оголошення результатів третьої сесії ЄВІ здійснюється шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках вступників «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше 10 календарних днів із дня проведення іспиту.
Детальніша інформація за телефонами приймальної комісії:
+38(057) 732-28-25, +38(057) 730-19-90;
+38(099) 227-98-59, Шандер Олег Едуардович – заступник відповідального секретаря з питань вступу до магістратури.
+38(099) 785-95-24, Коростельов Євген Миколайович – заступник відповідального секретаря.

Заява-анкета