29 Вересень 2020

Семінар на тему “Роль статистики в сучасному суспільстві. Цілі, задачі, процеси статистичного виробництва”

23 вересня 2020 року Головне управлінні статистики у Харківській області провело семінар в системі ZOOM зі студентами та викладачами кафедри «Управління державними та корпоративними фінансами» Українського державного університету залізничного транспорту.
Метою семінару було ознайомлення студентів із основними статистичними поняттями та визначеннями, методами проведення статистичних спостережень, методологією та методикою розрахунків статистичних показників, напрямками застосування та використання зведеної статистичної інформації.
У ході семінару студенти ознайомилися з роллю статистики в сьогоденному суспільстві, цілями, завданнями та функціями державної статистики. Розглянули процеси статистичного виробництва та методологію поширення статистичної інформації. Ознайомились з показниками соціально-економічного стану Харківської області. Учасникам семінару було надано інформацію, щодо процедури наповнення офіційного вебсайту Головного управління статистики у Харківській області. По закінченню семінару організаторами проведено дискусію з учасниками семінару.

Семінар на тему “Роль статистики в сучасному суспільстві. Цілі, задачі, процеси статистичного виробництва”