10 Грудень 2020

Вітаємо з ювілеєм Одеську залізницю!

Вітаємо з ювілеєм Одеську залізницю!

Шановний Сергію Сергійовичу,

шановні працівники Одеської магістралі!

Прийміть щирі вітання від мене особисто та колективу Українського державного університету залізничного транспорту з нагоди дня народження Одеської залізниці! 155 років сумлінної та завзятої праці не тільки прикрасили Одеську, Миколаївську, Херсонську, Черкаську, Кіровоградську та Вінницьку області, а й зробили Одеську залізницю одним їз найпотужніших підрозділів Укрзалізниці.

У житті кожного з нас залізниці відіграють особливу роль, тим більше що університет тісно пов’язана із залізницею і тут виховувалося не одне покоління залізничників. Сталеві нитки пов’язують нашу країну в єдине ціле. Розвитку залізничного транспорту сприяють енергія, професіоналізм, ентузіазм всіх працівників. Завдяки вашій наполегливій праці невпинно зростають обсяги пасажирських та вантажних перевезень, відновлюються вокзали, удосконалюється й модернізується рухомий склад. Ці послідовні кроки задовольняють потреби внутрішнього ринку у перевезеннях, забезпечують подальший розвиток залізниці, сприяють збереженню робочих місць. Важко переоцінити і величезну соціально-економічну роль залізниці, адже це найбільш доступний і надійний вид транспорту в сфері пасажирських перевезень. Прийміть щиру вдячність за вашу чітку і злагоджену роботу, що забезпечує стабільність, безпеку, надійність вантажних і пасажирських перевезень.

Шановні працівники Одеської залізниці! Дякуємо вам за вашу важку роботу, яку ви сумлінно виконуєте. Бажаємо вам міцного здоров’я і відмінного самопочуття. Любові вам, щастя, простих людських радощів, які прикрашають життєвий шлях, роблячи його ще більш приємним.

З повагою

Ректор Українського державного

університету залізничного транспорту                                                   Сергій ПАНЧЕНКО

Вітаємо з ювілеєм Одеську залізницю!