19 Грудень 2020

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!

Вітаємо команду Сhallenge з перемогою у Всеукраїнському конкурсі LoNG 2020 (Look of New Generation/Погляд нового покоління)!

 

Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти, Київська Бізнес Школа та Академія праці, соціальних відносин і туризму провели черговий Всеукраїнський конкурс LoNG 2020 (Look of New Generation/Погляд нового покоління) для студентських команд ЗВО.

Загалом на Конкурс зареєструвались 47 команд з 32 ВНЗ з 13 міст України (Вінниця, Дніпро, Житомир, Ірпінь, Кам’янець-Подільський, Київ, Кривий Ріг, Лозова, Суми, Харків, Херсон, Хмельницький, Чернігів).

 

LoNG є багаторічною спільною ініціативою Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти, Київської Бізнес Школи, Академії праці, соціальних відносин і туризму. Метою проведення конкурсу є налагодження предметних зв’язків між навчальними закладами та підприємствами, оскільки ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студентів.

Цьогоріч партнером конкурсу була Компанія «Нова Пошта» лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту – до відділення, почтомату, за адресою – і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном.

В першій організаційній зустрічі учасників вітали: від Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти Голова Ради Людмила Яковлєва, директор Людмила Горохова, від Київської Бізнес Школи та Академії праці, соціальних відносин і туризму Президент школи та проректор Академії Ярослав Головко, від компанії «Нова пошта» – Директор з комунікацій Лілія Загребельна та менеджер з КСВ Георгій Гарькуша.

Команди отримали конкурсне завдання від партнера (запропонувати механізми та інструменти пошуку клієнтів за будь-якою адресою для доставки документів, посилок та вантажів) та розпочали роботу над підготовкою конкурсних презентацій.

Наша команда Сhallenge працювала над проектом захопливо та цікаво, наполегливо та сумлінно вивчаючи корисну інформацію аби розкрити питання конкурсного завдання в повній мірі. В складі команди – студенти І, ІІ та ІІІ курсів спеціальностей «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Публічне управління та адміністрування».

Працювала команда над завданням майже два місяці. Результат – робота до організаційного комітету надіслана вчасно. Тепер хвилювання і очікування на оголошення результатів першого туру.

І нарешті! Лист від організаторів із запрошенням до участі в фіналі! За підсумками журі до фіналу потрапили 8 команд.

Тож, 17 грудня – день фінального засідання. В умовах карантинних обмежень фінальна зустріч відбувалась в он-лайн форматі. Команди-фіналісти представили на розсуд членів журі та захистили цікаві, гідні, змістовні та креативні презентації, на яких запропонували вирішення головних завдань від партнера конкурсу.

Сміливо та впевнено представляли фінальну презентацію три тендітні представниці команди Сhallenge. Було складно – технічні збої, проблеми зі зв’язком, сильні суперники! Попри те, поряд керівники-куратори і підтримка членів команди! І це перемога – ПЕРШЕ МІСЦЕ!

Тож, щира подяка від нашого ЗВО організаторам конкурсу за нові перспективні можливості для молоді проявити себе, мати змогу бути причетними до вирішення важливих та складних питань і завдань бізнесу.

Висловлюємо щиру подяку за підтримку та технічну допомогу в організації виступу адміністрації університету і кураторам проекту.

 

Горді бути командою та мати сильну надійну підтримку!

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!!!