18 Серпень 2021

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ З FERREXPO

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ З FERREXPO12 серпня 2021 року Український державний університет залізничного транспорту відвідала делегація одного з наймасштабніших підприємств гірничо-видобувної промисловості – компанії FerrExpo Poltava Mining. Наших партнерів-роботодавців цікавили питання співпраці в напрямках підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників залізничного цеху компанії (включаючи перевірку знань із використанням інформаційно-комунікаційних технологій), навчально-практичної підготовки та працевлаштування студентів університету (в тому числі у формі дуальної освіти), а також сумісних науково-прикладних досліджень.
У ході конструктивної зустрічі стейкголдерам з виробництва було продемонстровано матеріально-технічну базу університету, презентовано сучасні технології забезпечення якості вищої освіти, дистанційного навчання та навчально-практичної підготовки.
За результатами зустрічі попередньо погоджено подальшу імплементацію співпраці між закладом освіти і компанією, в тому числі у формі підписання меморандуму про співробітництво та інших двосторонніх документів.
Керівництво університету висловлює вдячність компанії FerrExpo Poltava Mining за надану довіру та високу оцінку показникам діяльності нашого закладу вищої освіти.

ЗУСТРІЧ ЗІ СТЕЙКГОЛДЕРАМИ З FERREXPO