17 Листопад 2021

З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

Шановні студенти !
З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!Приміть мої найкращі побажання з нагоди Міжнародного дня студентів! Юність і студентство – це слова синоніми, які притаманні найкращому періоду в житті людини. Оскільки юначий максималізм, запал та енергія здатні легко зрушувати гори з місця, блискавично досягати омріяних висот, амбітні задуми — миттєво перетворювати в реальність.
У цьому віці, в оточенні мудрих викладачів та вірних друзів ви маєте невичерпний потенціал енергії й чимало можливостей, то ж сміливо й рішуче використовуйте їх задля втілення мрій, становлення та розвитку моральних, духовних надбань та професійних навичок.
І нехай на цьому непростому, але ж все ж таки романтичному шляху, вам будуть притаманні цілеспрямованість та непохитна віра у власні сили.
То ж поспішайте скористатися скарбами знань!Насолоджуйтесь неповторними миттєвостями юності, відкривайте для себе незвідані світи та нових друзів.
Нехай ваш поступ в житті буде твердим і впевненим, серця променітимуть любов’ю до світу й життя, легко долайте перешкоди й ніколи не зупиняйтесь на досягнутому — штурмуйте вершину за вершину.
Бажаю вам здоров’я, миру та щасливих студентських років!
З повагою,
ректор УкрДУЗТ
Сергій ПАНЧЕНКО
З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!