02 Жовтень 2022

Привітання ректора З Днем працівника освіти!

Привітання ректора З Днем працівника освіти!Шановні колеги, науково-педагогічні працівники! Щиро вітаю колектив університету та всю освітянську спільноту з професійним святом – Днем працівників освіти України!

Високий авторитет Українського державного університету залізничного транспорту як потужного інноваційного науково-освітнього центру забезпечується щоденною наполегливою працею викладачів, науковців, вчених, які вкладають власні знання, позитивно мотивують та надихають талановиту студентську молодь нашого університету на нові перемоги та визнання. Надзвичайно приємно відзначити той факт, що молоді люди, виховані цілою плеядою освітян і науковців, залишаються вірними власному покликанню, успішно працюють у різних сферах суспільного життя та популяризують молодіжну науку. Це наші педагогічні успіхи.

Цілеспрямована діяльність, ініціативність та відкритість викладачів до інновацій, досвідчених науковців та молодих вчених стабільно забезпечує надійні лідерські позиції УкрДУЗТ у престижних академічних, міжнародних рейтингах та формує потужний науково-освітній потенціал університету.

Щиро пишаємося високими здобутками викладачів, студентів, усіх, хто щедро примножує славу рідної alma-mater.

Маємо почесну місію – у цей нелегкий час для нашої держави, зробити особистий внесок у розвиток України як молодої європейської держави, передавати набутий досвід підростаючому поколінню, радіти за їхні успіхи та перемоги, власним прикладом доводячи добре відому аксіому – знання керують світом.

Тож бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги у подальшій професійній діяльності! Оптимізму, завзяття та нових вагомих здобутків! Зі святом!

З повагою,

Ректор УкрДУЗТ

Сергій ПАНЧЕНКО

Привітання ректора З Днем працівника освіти!