19 Листопад 2021

9-та науково-технічна конференція ТРАНСБУД-2021

17-19 листопада 2021 р. в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулася дев’ята міжнародна науково-технічна конференція «Проблеми надійності та довговічності інженерних споруд та будівель на залізничному транспорті» (Трансбуд-2021).

Враховуючи епідемічну ситуацію в країні, конференція пройшла в дистанційному режимі із використанням засобів відеозв’язку і платформи для проведення відеоконференцій ZOOM.

Робота конференція відбувалась в межах трьох секцій, а саме:

  • «Шляхи сполучення, безпека руху та управління на транспорті».
  • «Будівельні конструкції, будівлі та споруди».
  • «Будівельні матеріали, захист і ремонт конструкцій та споруд».

Загалом в конференції прийняло участь майже 400 фахівців різних галузей із 12 країн світу, які зробили 138 доповідей, що стосувалися найбільш актуальних для сьогодення питаннь: забезпечення експлуатаційної надійності споруд транспортного призначення; розробки та перспективи застосування нових сучасних матеріалів в транспортному та цивільному будівництві; перспективних технології, механізації та автоматизації технологічних процесів будівництва та виготовлення будівельних матеріалів і конструкцій; управління технологічними процесами на транспорті; безпеки експлуатації споруд транспортного призначення та реалізації інших процесів діяльності транспортної галузі.

За результатами конференції видано збірку тез доповідей, з електронним варіантом якої, можна ознайомитися за посиланням. 90 статей, які пройшли наукове рецензування, направлені оргкомітетом конференції до видавництва AIP Publishing (США) для публікації у електронному виданні AIP Conference Proceedings.

Для ознайомлення з фото звітом, за результатами роботи конференції, скористайтесь посиланням.

 

Бажаємо участникам конференції натхнення та подальших творчих успіхів.

Оргкомітет конференції ТРАНСБУД-2021

9-та науково-технічна конференція ТРАНСБУД-2021