16 Вересень 2021

AZMOL Industrial Forum-2021

9-10 вересня у м. Бердянськ відбулася наукова конференція AZMOL Industrial Forum, в якій прийняли участь представники більш ніж 50 підприємств різних галузей промисловості, транспорту та наукової сфери із 20 країн світу. Форум вже став традиційним заходом для м. Бердянськ і в цьому році він був присвячений 5-ти річчю утворення спільного Україно-Британського підприємства «AZMOL-British Petrochemicals».

Від Українського державного університету залізничного транспорту в роботі форуму прийняв участь і виступив із доповіддю завідувач науково-дослідної частини Андрій Кравець. Доповідь була присвячена перспективам застосування продукції виробництва «AZMOL-BP» в рухомому складі залізничного транспорту України, і викликала не аби який інтерес у організаторів, і гостей форуму.

В цілому програма форуму була насичена і різноманітна. Гостей вітав і вступив із розлого доповіддю про п’ятирічний досвід в Україні і далеко за її межами «AZMOL-British Petrochemicals» один із її засновників і технічний директор Террі Дікен. Учасники мали можливість прослухати доповіді фахівців «AZMOL-BP» щодо досягнень підприємства в галузі розробки і виготовлення сучасних, високоефективних мастильних матеріалів, виступи партнерів компанії, які розповіли про свій досвід застосування продукції під маркою AZMOL на власних підприємствах та обговорити можливі перспективи розвитку компанії та в цілому галузі виробництва мастильних матеріалів в Україні. Також в ході форму організаторами була проведена екскурсія на завод АЗМОЛ де учасники познайомилися із виробничими можливостями підприємства його досягненнями, безпосередньо побачили окремі етапи технологічного процесу виробництва мастильних матеріалів та змогли оцінити потенціал «AZMOL-British Petrochemicals» з точки зору розвитку і розширення можливостей на ринках не тільки України, а й інших країн.

Відеозвіт – за посиланням.

AZMOL Industrial Forum-2021