12 Вересень 2023

ЧЕРГОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ УкрДУЗТ ЗА ПРОЕКТОМ DAAD

8 вересня 2023 15 кращих студентів Українського державного університету залізничного транспорту, які брали участь у проекті “Ukraine digital: ensuring academic success in times of crisis 2023”, отримали сертифікати про успішне завершення навчання за тематичними модулями.

Сертифікати студентам вручили голова Наглядової ради АТ «Укрзалізниця»,  ректор ВВW University of Applied Sciences професор Гепхард Хафер, ректор Українського державного університету залізничного транспорту професор Сергій Панченко та директор з управління персоналом та соціальної політики УЗ Олена Гавура.

Німецькі професори та фахівці Deutche Bahn викладали тематичні модулі  в сферах конструкції високошвидкісного рухомого складу, реформування залізничної галузі, ІT, енергетики та штучного інтелекту.

Впевнені, що цей досвід обов’язково стане в нагоді майбутнім залізничникам в умовах повоєнної відбудови України.

Нагадаємо, що в серпні 2022 німецька служба академічних обмінів (DAAD) спільно із bbw University of Applied Sciences (Берлін, Німеччина) ініціювали проект «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи». Проєкт спрямований на підтримку студентів українських вишів. УкрДУЗТ став єдиним учасником проекту серед залізничних вишів Україні.

Навчання з другого потоку студентів триватиме з 13 вересня і до кінця 2023 року. Сподіваємось на продовження проекту і в 2024 році!

Бажаєте дізнатись більше про навчання за проектом – переходьте за посиланням.

ЧЕРГОВІ РЕЗУЛЬТАТИ НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ УкрДУЗТ ЗА ПРОЕКТОМ DAAD