05 Квітень 2024

Делегація УкрДУЗТ відвідала штаб-квартиру MAPEI

25-27 березня 2024 р. делегація Українського державного університету залізничного транспорту в складі ректора професора Сергія Панченка та завідувача кафедри залізничної колії і транспортних споруд професора Андрія Плугіна на запрошення компанії MAPEI відвідала м. Мілан, Італія.

Компанія MAPEI є широковідомим у світі потужним виробником будівельної хімії, сумішей і матеріалів загальнобудівельного та спеціального призначення, у т.ч. для гідроізоляції і ремонту, закріплення ґрунтів тощо і має дочірні підприємства і виробничі потужності у 35 країнах світу на п`яти континентах.

Під час візиту відбулась зустріч з керівництвом компанії в її штаб-квартирі, на якій було обговорено перспективи співробітництва, ознайомлення з науково-дослідним центром MAPEI, ознайомлення з технологією капітального ремонту тунелів, яка ґрунтується на використанні новітніх матеріалів MAPEI, з виїздом на об’єкт – автодорожній тунель в гірській місцевості.
За підсумками візиту було підписано Меморандум про взаєморозуміння, який передбачає співробітництво УкрДУЗТ і MAPEI в галузі науки і освіти.

Делегація УкрДУЗТ відвідала штаб-квартиру MAPEI