20 Липень 2022

Дистанційні курси від університету Японії

В рамках підтримки української освіти в 2022 році в Японії була започаткована програма проведення дистанційних онлайн курсів для студентів з України. Курси проводили найкращі професори та відомі науковці з університету Яманаші (Японія).
Програма, яка мала на меті допомогти нашим студентам опанувати найсучасніші технології в багатьох сферах, починаючи з економіки і закінчуючи транспортною галуззю, викликала неабияку цікавість серед студентської спільноти Університету.
Вітаємо наших студентів Бічука Данила Анатолійовича – студента групи 109-П-Д18 та Незуса Ігора Олеговича – студента групи 224-КМТ-Д21, які пройшли всі випробування, успішно завершили навчання та отримали сертифікати міждисциплінарного дистанційного курсу з інженерії електричного залізничного транспорту від університету Яманаші. Бажаємо невпинно рухатись вперед і завжди досягати поставлених цілей!
Також висловлюємо глибоку вдячність всім професорам та керівництву Університету Яманаші, в особі президента Шинжди Шимада, за великий внесок та підтримку української студентської спільноти у важку хвилину.
Віримо, що такі програми в майбутньому будуть мати своє продовження у вигляді продуктивної співпраці між японськими та українськими університетами.

Дистанційні курси від університету Японії