16 Червень 2022

Участь у семінарі «THE FUTURE OF ACADEMIC CONFERENCES»

16 червня 2022 року науковці Університету прийняли участь в on-line семінарі “THE FUTURE OF ACADEMIC CONFERENCES”, що було організовано видавництвом IOP Publishing (Bristol, UK).

IOP Publishing є одним із найбільших у світі видавців матеріалів конференцій, що забезпечує організаторам та авторам швидкий, простий у використанні та ефективний процес публікації. Ключові теми конференцій, з якими співпрацює видавництво, включають фізику, матеріалознавство, науки про навколишнє середовище, біонауки, техніку, інформаціні технології та математику.

Видавництвом презентовано удосконалену електронну систему збору матеріалів із абсолютно новим набором інструментів, які пропонують безперебійне керування кожним етапом процесу, а також можливістю проводити конференції онлайн.

IOP Publishing неоднаразово виступало у якості видавничого партнера конференцій, які проводились в університеті, протягом останніх чотирьох років. Повнотекстові статті, за матеріали конференцій, було опубліковано у виданнях IOP Conference Series, що індексуються міжнародними наукометричними базами Scopus та Web of Science.

 

Участь у семінарі «THE FUTURE OF ACADEMIC CONFERENCES»