22 Березень 2023

І-ий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Економіка підприємства» і «Підприємництво»

На кафедрі «Економіка та управління виробничим і комерційним бізнесом» 21 березня 2023 р. пройшов І-ий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/23 навчальному році за спеціальностями «Економіка підприємства» і «Підприємництво».

21 березня 2023 р. на кафедрі «Економіка та управління виробничим і комерційним бізнесом» Українського державного університету залізничного транспорту відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2022/2023 навчальному році за спеціальностями «Економіка підприємства» і «Підприємництво»., в якому прийняли участь студенти економічного факультету та отримали призові місця.

За результатами роботи конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка підприємства» присвоєно:

І місце Лобановій Є.В., тема роботи «Вплив зміни економічної поведінки на забезпечення конкурентоспроможності підприємства»;

ІІ місце Сватовській А.В., тема роботи «Управління кадровою безпекою підприємства»;

ІІІ місце Ричкову Д.С., тема роботи «Стратегічні напрями забезпечення цифровізації підприємств залізничного транспорту».

За результатами роботи конкурсної комісії Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Підприємництво» присвоєно:

І місце Горбаню В.О., тема роботи «Забезпечення процесу роботизації у сфері транспортного підприємництва».

ІІ місце Приході А.В., тема роботи «Оцінювання й підвищення рівня інтелектуального капіталу шляхом розвитку транспортного підприємництва (на прикладі Полтавської вагонної дільниці)»;

ІІІ місце Купіній М.М., тема роботи «Формування системи антикризового управління розвитком транспортного підприємництва в умовах цифровізації».

Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів та звершень!

І-ий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальностями «Економіка підприємства» і «Підприємництво»