24 Травень 2023

Підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Укртрансбезпека та УкрДУЗТ

22 травня 2023 року відбулось підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Державною службою України з безпеки на транспорті (Укртрансбезпека) та Українським державним університетом залізничного транспорту (УкрДУЗТ)!

Меморандум закладає фундамент для подальшої плідної співпраці між двома установами з метою забезпечення безпеки та ефективності транспортних систем в Україні.

В урочистостях з підписання документу з боку Укратранбезпеки взяли участь: Голова – Євген Зборовський, перший заступник Голови – Юрій Марценишин.
У свою чергу, УкрДУЗТ представили Ректор – Сергій Панченко та проректор з науково-педагогічної роботи – Владислав Панченко.

Спільні зусилля обох установ спрямовані на розвиток і впровадження новітніх технологій, стандартів безпеки та методів професійної підготовки у транспортній сфері. Це дозволить підвищити якість та надійність перевезень, а також забезпечити безпеку пасажирів та вантажів.

Ми віримо, що наша співпраця принесе вагомий внесок у розвиток транспортної галузі України та покращення якості навчання молоді.

Разом ми будемо змінювати майбутнє транспорту на краще!

Підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Укртрансбезпека та  УкрДУЗТ