18 Лютий 2022

Інтеграція та перспективи освітньої, науково-технічної діяльності закладів вищої освіти!

Український державний університет залізничного транспорту підтримує перспективні напрямки співпраці з провідними вищими навчальними закладами України задля вдосконалення якості підготовки фахівців, проведення та практичного впровадження результатів наукових досліджень з урахуванням потреб соціально-економічного розвитку регіону та держави в цілому.

З метою розвитку спільних науково-технічних, освітніх програм та проектів 18 лютого 2022 року до Українського державного університету залізничного транспорту завітав директор навчально-наукового інституту архітектури, будівництва та землеустрою Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» д.е.н., професор Шарий Григорій Іванович.

В ході зустрічі було визначено основні напрямки роботи в галузі землеустрою, геодезії, автоматизовано-кадастрових систем і основних принципів оцінки землі та нерухомого майна. Розглянуто актуальні питання щодо реалізації державної політики з використання та охорони земель, здійснення земельної реформи, вдосконалення земельних відносин, формування раціональної системи землеволодіння та землекористування.

 

Інтеграція та перспективи освітньої, науково-технічної діяльності закладів вищої освіти!