16 Квітень 2021

Ярмарок вакансій 2021року

14 квітня 2021 року відбувся пілотний ярмарок вакансій для студентів факультету “Управління процесами перевезень” Українського державного університету залізничного транспорту, який був проведений у режимі онлайн-конференції.

У роботі ярмарку вакансій брали участь представники HR-підрозділів регіональної філії “Південна залізниця” АТ “Укрзалізниця”, ТОВ “Лемтранс”, ПрАТ “Київ-Дніпровське МППЗТ”, а також керівництво і близько 200 студентів факультету “Управління процесами перевезень” університету.

В процесі конструктивної онлайн-зустрічі представниками роботодавців була надана інформація про актуальні вакансії свої підрозділів, кваліфікаційні вимоги до претендентів на зайняття вакантних посад, перспективи кар’єрного зростання, а також надані відповіді на запитання студентів.

Представників студентства цікавили, перше за все, питання, пов’язані з рівнем заробітної плати, соціальними гарантіями при наданні першого робочого місця, забезпеченням іногородніх працівників житлом, перспективами пересування по службовій драбині, стажуванням та навчанням на робочому місці, а також можливостями суміщення навчальної і виробничої діяльності.

За підсумками зустрічі студентам була надана повна та доступна інформація щодо можливостей працевлаштування й подальшої роботи, як під час навчання, так і після випуску з університету, а також надані канали зв’язку з роботодавцями для подальших співбесід стосовно влаштування на роботу й трудової діяльності.

Керівництво університету висловлює вдячність нашим підприємствам-партнерам, декану факультету «Управління процесами перевезень» та студентській спільноті, які брали участь у заході, а також зазначає, що сприяння працевлаштуванню студентів і випускників є одним з пріоритетних напрямків діяльності нашого закладу вищої освіти.

 

Довідкова інформація:

Наразі на різних курсах факультету “Управління процесами перевезень” за денною формою навчаються 553 студенти, з яких поєднують навчання і роботу 99 студентів, із них 39 працюють на підприємствах залізничного транспорту. Щодо них університет готовий до поглиблення співпраці за дуальною формою здобуття освіти.

Усі студенти та випускники, які мають бажання працевлаштуватися, а також оформитися на дуальну форму здобуття освіти, можуть звернутися до фахівця зі сприяння працевлаштуванню студентів і випускників Центру навчально-практичної підготовки, професійної та дуальної освіти за контактними даними:

Суржикова Алла Іванівна,

3 корп., каб. 3.316,

тел. (057) 730-19-89, 0662969601, 0961237213,

e-mail: a_surzhykova@kart.edu.ua

(під час карантину краще звертатися за вказаними телефонами або електронною поштою).

Ярмарок вакансій 2021року