11 Листопад 2022

Відкрита лекція у Віденському технічному університеті

9 листопада 2022 року, в рамках міжнародної співпраці між Українським державним університетом залізничного транспорту (USURT) та Віденським технічним університетом (TU Wien), відбулась лекція кандидата технічних наук, доцента кафедри управління експлуатаційною роботою Галини Прохорченко для студентів та запрошених фахівців Дослідницького відділу планування та інженерії трафіку Інституту транспортних наук Факультету цивільної інженерії TU Wien. Віденський технічний університет є найбільшим дослідницьким і освітнім закладом Австрії в галузі технологій і природничих наук.

Лекція на тему: “Дослідження операційної діяльності залізничної компанії на прикладі АТ Укрзалізниця. Проблеми та їх вирішення в умовах військового стану” проводилась англійською очно у Віденському технічному університеті, Австрія. В межах лекції, Галина Прохорченко познайомила слухачів з операційною моделлю АТ “Укрзалізниця” та експлуатаційними особливостями роботи в умовах війни; розповіла про героїчні дії українських залізничників та фактори, що дозволили залізничній системі України вистояти в найскладніші дні війни.

Під час перебування у Віденському технічному університеті був отриманий досвід, що дозволить розвивати наукові дослідження та підтримувати високий рівень освітніх програм університету, факультету УПП та кафедри, зокрема освітньої програми “Організація міжнародних перевезень” спеціальності 275 – транспортні технології. Запрошуємо на навчання! Для Вас кращі викладачі та потужна навчальна база!

Відкрита лекція у Віденському технічному університеті