01 Березень 2024

МАЙСТЕР-КЛАС з фахівцем німецького  фінансового сектору Штефаном ФРАНКОМ!

✅ 1 березня 2024 року відбувся майстер-клас з фахівцем німецького фінансового сектору  Штефаном ФРАНКОМ за темою: “Консолідація фінансів, інвестування та оцінювання ризиків підприємств середнього бізнесу Німеччини”, для здобувачів освіти спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» першого та другого рівнів навчання та викладачів кафедри на платформі ZOOM. Зустріч організована зав. кафедри «Фінанси, облік і аудит» проф. Оленою Кірдіною за участі викладачів кафедри в рамках міжнародної співпраці з  досвідченими світовими науковцями та фахівців бізнесу. Модератор заходу – доцент кафедри Олена Стешенко.

Спікер – Штефан ФРАНК, фахівець з управлінського обліку на підприємстві середнього бізнесу Німеччини (Баварія, Німеччина).

Спікер висвітив актуальні питання з аналізу сучасного стану, структури фінансово-бюджетної системи Німеччини та дослідження проблем розвитку її основних структурних елементів. Особливу увагу та зацікавленість молоді здобули  кейси спікера, присвячені розвитку інноваційності, спеціалізації на нішевій продукції та активному завоюванню міжнародних ринків. Жвава та змістовна дискусія стала підтвердженням актуальності та значущості розглянутих питань.

Дякуємо за участь нашому спікеру  Штефану ФРАНКУ та будемо раді співпраці з досвідченими світовими науковцями та фахівців бізнесу й надалі.👍

#укрдузт #business #освіта #economics #міжнароднеспівробітництво

МАЙСТЕР-КЛАС з фахівцем німецького  фінансового сектору Штефаном ФРАНКОМ!