09 Квітень 2023

Меморандум про співпрацю між Українським державним університетом залізничного транспорту та ТОВ ФТП

Український державний університет залізничного транспорту розширює співпрацю з відомими підприємствами. Ректор університету Панченко Сергій та директор ТОВ ФТП (Fright Transport Partner) Окулов Євген підписали меморандум про співпрацю між Українським державним університетом залізничного транспорту та ТОВ ФТП.

Український державний університет залізничного транспорту має багаторічний досвід співпраці з АТ «Укрзалізниця», перевізниками, експедиторами іншими підприємствами транспортно-дорожнього комплексу України, великими промисловими підприємствами з питань наукового співробітництва, навчання та підвищення кваліфікації у багатьох напрямках.

Метою Меморандуму є:

· створення належних умов та механізмів для системного співробітництва вчених і викладачів та співробітників у науковій та освітній сферах;

· встановлення партнерських взаємовигідних відносин між установами, налагодження їх взаємодії навколо принципів інноваційної економіки;

· наближення освіти до стандартів сучасного ринку праці та вимог роботодавців;

· соціальна популяризація взаємозв’язку наукової, освітньої та комерційної діяльності та сприяння взаємного розвитку;

Сподіваємось, що співпраця університету та ТОВ ФТП сприятиме розширенню практичної підготовки та дуальної форми освіти як на освітніх програмах факультету Управління процесами перевезень, так й на інших спеціальностях.

Довідково: ТОВ ФТП (Fright Transport Partner) є одним з ведучих підприємств в сфері транспортного експедирування, логістики та митно-брокерських послуг, яке засновано у 2010 р. У 2014 р. компанія отримала нагороду Лідер галузі – 2014 (Срібло) рейтингу в Україні серед малих підприємств за показником фінансово-господарської діяльності «Інвестиційна привабливість».

Меморандум про співпрацю між Українським державним університетом залізничного транспорту та ТОВ ФТП