17 Грудень 2021

Ми у фіналі!

Команда Сhallenge у ФІНАЛІ

Всеукраїнського конкурсу LoNG-2021

(Look of New Generation/Погляд нового покоління)!

 

LoNG є багаторічною спільною ініціативою Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес освіти та Київської Бізнес Школи. Метою проведення конкурсу є налагодження предметних зв’язків між навчальними закладами та підприємствами, оскільки ефективна взаємодія з бізнесом є важливою передумовою для успішної подальшої кар’єри студентів.

Співорганізатором Конкурсу 2021 року стала кафедра економіки підприємства економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Конкурс відбувається за підтримки експертів робочої групи “Освіта та медіапідтримка ринку віртуальних активів України” Міністерства цифрової трансформації України.

Цьогоріч на Конкурс зареєструвались 40 команд з 27 ВНЗ з 17 міст України (Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Київ, Кривий Ріг, Маріуполь, Одеса, Полтава, Рівне, Старобільськ, Суми, Тернопіль, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів).

Конкурсне завдання цього року було від партнерів Конкурсу: Спілка підприємців малих, середніх та приватизованих підприємств України та Асоціація “Блокчейн Україна”. Завдання складне та одночасно нове і цікаве для молоді – «БЛОКЧЕЙН ПРИХОДИТЬ В УКРАЇНУ».

І знову захопливо, натхненно та наполегливо команда працювала над проєктом, намагаючись поєднати це з навчанням, підготовкою до модульного контролю, а дехто ще і з роботою. Було складно, але варте того! Ми в фіналі!

В умовах карантинних обмежень фінальна зустріч відбувалась в он-лайн форматі. У фіналі – найсильніші! Команди представили насичені, змістовні презентації з реальним вирішенням завдань Конкурсу та гідно і з запалом захистили свої проєкти. Горді собою та вдячні журі за цей неймовірний досвід!

Висловлюємо найщирішу подяку ректору Українського державного університету залізничного транспорту Сергію Володимировичу Панченку та декану економічного факультету Івану Володимировичу Соломнікову за надійну підтримку, створення комфортних умов і сприяння організації фінального виступу команди. Саме така участь дозволяє почуватися впевнено, бути націленими на перемогу та гордими представляти наш Університет!

Щира подяка від Українського державного університету залізничного транспорту організаторам Конкурсу за ті самі можливості для молоді бути корисними для країни, вільними у думках, обізнаними в нових сучасних темах та досягати успіхів!

 

Горді бути командою та мати сильну надійну підтримку!

Ми у фіналі!