29 Листопад 2022

Міжкультурний комунікаційний проєкт “Японія –Україна”

28 листопада 2022 року в рамках реалізації міжнародного проєкту “Міжкультурний комунікаційний проєкт “Японія –Україна” між Отаруським комерційним університетом (ОКУ, Отару, Японія) і Українським державним університетом залізничного транспорту (УкрДУЗТ, Харків, Україна), який проходив з 15 вересня 2022р. по 28 листопада 2022р., відбулася заключна конференція у онлайн-форматі.

Керівники проєкту: доцент ОКУ Daniela Caluianu та ст. викладач УкрДУЗТ Віктор Березний, технічний менеджер – аспірант УкрДУЗТ Анастасія Токаренко.

З вітальним словом від української сторони виступив проректор з науково-педагогічної роботи УкрДУЗТ Владислав Панченко.

Метою проєкту є представлення та знайомство з традиціями, культурою та сьогоденням дружніх країн та університетів. Окрема мета – інформування та залучення світової спільноти до протидії російської агресії.
Учасники проєкту підготували та представили відповідні презентації – відбулася цікава дискусія та обмін думками. Студенти мали можливість у cесійних залах ZOOM поспілкуватися зі своїми однолітками з далекої країни.
Подібні заходи направлені на розширення культурних зв’язків між двома країнами, зміцнення академічної співпраці та покращення іміджу університетів на світовому рівні.

Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю між викладачами та студентами наших університетів.

 

Приєднані файли

Міжкультурний комунікаційний проєкт “Японія –Україна”