02 Грудень 2021

МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС, СПРЯМОВАНИЙ НА РОЗВИТОК МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА

На базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбудеться міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Конкурентоспроможність підприємницької діяльності». До участі запрошуються здобувачі вищої освіти з України та інших країн.

Завданнями конкурсу є:

  • сприяння розвитку молодіжного підприємництва, залучення молоді до підприємницької діяльності;
    виявлення охочих і здатних до підприємництва молодих людей;
  • всебічна допомога молодим майбутнім та діючим підприємцям, підвищення їхнього освітнього рівня у сфері підприємницької діяльності;
  • створення умов для реалізації підприємницької ініціативи учнівської та студентської молоді;
  • підвищення конкуренції на внутрішньому ринку України та підтримка конкурентоспроможності українських підприємств на міжнародних ринках.

Конкурс проводитиметься у два етапи. Відбірковий тур зі «сліпим» рецензуванням робіт відбудеться у закладах вищої освіти до 23 квітня 2022 року. Під час фінального туру (25-26 травня 2022 року) відбудеться публічна презентація конкурсних робіт у форматі відеоконференції, визначення та нагородження переможців дипломами та сертифікатами. Інформацію про це буде оприлюднено на сайті.

Конкурс включатиме такі номінації, як «Бізнес-стартапи», «Інноваційний проєкт» і «Конкурентоспроможність бізнес-асоціацій» та охоплюватиме широке коло тем.

Детальніше – за посиланням.

МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС, СПРЯМОВАНИЙ НА РОЗВИТОК МОЛОДІЖНОГО ПІДПРИЄМНИЦТВА