25 Квітень 2022

Можливості проєкту Research4Life для університету

Завдяки проєкту Research4Life співробітники та студенти нашого університету отримали доступ до однієї з найбільших у світі колекцій повнотекстових електронних ресурсів наукової та технічної літератури, яку пропонують провідні міжнародні видавництва.

Щоб розпочати сеанс Research4Life, необхідно перейти на єдиний портал Research4Life або спеціальні портали AGORA або ARDI за посиланнями:

Потім натиснути на кнопку «силует» (Увійти) у верхньому правому куті екрана. На сторінці Research4Life Secure Login необхідно ввести ім’я користувача і пароль, які можна отримати, звернувшись на електронну пошту бібліотеки (nacharyanekaterina@gmail.com).

При зверненні в листі (форма в додатку) необхідно вказати ваше власне ім’я та прізвище, структурний підрозділ, в якому ви працюєте (відділ/факультет, кафедру), а для студентів факультет та шифр групи. Після цього, у зворотному листі вам будуть надіслані дані для доступу до ресурсів Research4Life.

Зауважимо, що ім’я користувача та пароль доступу, призначені для використання тільки співробітниками університету і вони не можуть використовуватися за межами України. Надавач послуг забороняє систематичне завантаження цілих журналів та книг.

Несанкціоноване використання ресурсів Research4Life може призвести до дискваліфікації університету із всіх програм, що надаються цією платформою.

 

Можливості проєкту Research4Life для університету