12 Липень 2022

Некролог

Ректорат та первинна профспілкова організація Українського державного університету залізничного транспорту з жалобою повідомляє про те, що на 49-му році передчасно пішла з життя інспектор військово-мобілізаційного підрозділу Неблієнко-Луганіна Віта Миколаївна.

Неблієнко-Луганіна Віта Миколаївна народилась 30 грудня 1973 року в селі Токарівка Дергачівського району Харківської області.

В 1991 році закінчила середню школу та вступила до Професійного училища №13 м. Харкова на спеціальність «Бухгалтер промислових підприємств». Трудову діяльність Віта Миколаївна почала з 1992 року в ХПКБ «Автоконтроль» м. Харків.

З квітня 2018 року Віта Миколаївна почала працювати інспектором військово-мобілізаційного підрозділу Українського державного університету залізничного транспорту.

Адміністрація та Співробітники університету висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Віти Миколаївни з приводу тяжкої втрати. Світлі спогади про Віту Миколаївну, яка чесно і гідно прожила своє коротке життя будуть сильнішими за смерть.

Адміністрація, профком.

Некролог