24 Червень 2021

Освіта Харківщини – 30

24 червня, у Харкові відбулась Всеукраїнська стратегічна сесія “Освіта України – 30. Національний технопарк з підвищення якості освіти”. У заході якої взяли участь Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, заступник Голови Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Колебошин, Голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Юлія Гришина, керівництво Харківської ОДА, Харківської обласної ради та мерії, керівники департаментів (управлінь) освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, ректори (директори) закладів вищої та післядипломної педагогічної освіти та інші.
Протягом дня учасники стратегічної сесії обговорювали модель Національного технопарку з підвищення якості освіти та конструювання відповідної Дорожньої карти технопарку.
Також у межах заходу організовано виставку «Освіта Харківщини – 30», де Українським державним університетом залізничного транспорту були представлені наукові розробки та методична література викладачів і студентів університету.
Освіта Харківщини – 30