12 Січень 2023

Перші результати реалізації проекту «Ukraine Digital» від Німецької служби академічних обмінів (DAAD) в Українському державному університеті залізничного транспорту (УкрДУЗТ).

У серпні 2022 року Український державний університет залізничного транспорту став учасником міжнародного освітнього проекту від DAAD. Проект реалізується спільно із BBW University of Applied Sciences (м. Берлін, Німеччина).

📍60 кращих студентів УкрДУЗТ вибороли право приєднатися до проекту та вже чотири місяці отримують стипендії від Німецької служби академічних обмінів DAAD!

В рамках проекту здобувачі освіти опановують п’ять англомовних професійних тематичних модулів від німецьких професорів:

1️⃣ Modern logistics technologies in European transportation
2️⃣ Railway infrastructure for multimodal and intermodal transportation. Design and work technology.
3️⃣ Cyber security of modern society
4️⃣ SCADA. Requirements, design systems for SCADA
5️⃣ Energy efficiency of public and residential buildings

Крім того, студенти отримують знання на спеціалізованому курсі, який викладається кращими фахівцями Deutsche Bahn за такими тематичними розділами:

✅ alternative and renewable sources for electricity supply on railways;
✅ energetic sustainability of the country;
✅ environmental management of railways;
✅ introduction to the project “h2goesrail”, trains on hydrogen fuel cells, competition in the German railway market.

Приємним бонусом та несподіванкою для учасників проекту стало отримання 26 подарункових ноутбуків від DAAD для найкращих студентів. Впевнені, що вони стануть в нагоді під час дистанційного навчання!

📍Після завершення модулів та складання підсумкової атестації в січні всі учасники освітнього проекту від DAAD отримають міжнародні сертифікати, а результати навчання будуть перезараховані.

📍Цей проект підвищує фахові та мовні компетенції студентів та дає змогу отримати новий досвід міжнародної співпраці з європейськими університетами-партнерами УкрДУЗТ.

📍З радістю повідомляємо, що проект пролонговано на 2023 рік!

Бажаємо усім учасникам успіху та чекаємо на нові звершення!😊👍

Перші результати реалізації проекту «Ukraine Digital» від Німецької служби академічних обмінів (DAAD) в Українському державному університеті залізничного транспорту (УкрДУЗТ).