28 Січень 2022

ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ З ПОЧЕСНИМ КОНСУЛЬСТВОМ АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В М. ХАРКІВ.

28 січня 2022 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про співпрацю між Українським державним університетом залізничного транспорту та Почесним консульством Азербайджанської республіки в м. Харків.

Ректор УкрДУЗТ доктор технічних наук, професор  Сергій Панченко та Почесний консул Азербайджанської республіки в м. Харків Афган Салманов підписали Меморандум про співробітництво метою якого є, зокрема, співробітництво в таких напрямках:

– створення належних умов та механізмів для системної співпраці УкрДУЗТ та Почесного консульства Азербайджанської Республіки в м. Харків в освітній, науковій та культурній сферах;

– встановлення партнерських взаємовигідних відносин між УкрДУЗТ та Почесним консульством Азербайджанської Республіки в м. Харків, налагодження взаємодії навколо принципів якісного та інноваційного освітнього середовища;

– наближення освіти до стандартів сучасного ринку праці та вимог роботодавців;

– соціальна популяризація взаємодії в культурному та освітньому спектрі.

«Підписання цього Меморандуму відкриває нові можливості для активізації співробітництва між Україною та Азербайджанською Республікою у сфері міжнародних відносин. Цей крок сприятиме ще більш якісній підготовці кадрів для залізниць Азербайджанської республіки» – зазначив  Сергій Панченко.

ПІДПИСАННЯ МЕМОРАНДУМУ ПРО СПІВПРАЦЮ З  ПОЧЕСНИМ КОНСУЛЬСТВОМ  АЗЕРБАЙДЖАНСЬКОЇ РЕСПУБЛІКИ В М. ХАРКІВ.