16 Березень 2018

Підписання угоди про «Два дипломи»

16 травня 2018 р. у рамках Меморандуму про взаєморозуміння між Українським державним університетом залізничного транспорту та Познанським політехнічним університетом відбулося підписання угоди про реалізацію магістерської програми «Два дипломи» за напрямом «Залізничний транспорт».

Угоду підписали ректор УкрДУЗТ професор, доктор технічних наук Сергій Панченко та ректор Познанської політехніки професор, доктор хабілітований Томаш Лодиговські.

Подвійна магістерська програма має на меті встановити співпрацю у сфері обміну студентами та дає можливість отримати подвійний диплом залізничного транспорту відповідно до програм обох університетів:

  • диплом магістра-інженера Познанської політехніки
  • диплом магістра УкрДУЗТ.

Делегацію з Познанської політехніки на чолі з ректором Т. Лодиговським представляли також декан факультету робочих машин і транспорту проф. доктор хабілітований Франчишек Томашевські та молоді науковці факультету, які на запрошення ректора УкрДУЗТ проф. Сергія Панченка, брали участь у міжнародній науково-технічній конференції «Технології та інфраструктура транспорту».

Крім того, партнери з Познані відвідали провідні лабораторії УкрДУЗТ, презентували студентам та викладачам свої освітні та наукові проекти, зустрічалися з науковцями нашого унверситету.

Підписання угоди про «Два дипломи»