13 Травень 2021

ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО «ДВА ДИПЛОМИ» З АЗЕРБАЙДЖАНСЬКИМ ТЕХНІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ

13 травня 2021 р. у межах договору про співробітництво між Українським державним університетом залізничного транспорту та Азербайджанським технічним університетом (АТУ, м. Баку) відбувся візит до нашого університету Ректора АТУ доктора економічних наук, професора Вілаята Валієва та начальника відділу економіки постачання Рашада Каримова.

У ході зустрічі відбулося підписання угоди про запровадження магістерської програми «Два дипломи» за освітньою програмою «Вагони та вагонне господарство».

Угоду підписали ректор УкрДУЗТ професор, доктор технічних наук Сергій Панченко та ректор АТУ професор, доктор економічних наук Вілаят Валієв.

Подвійна магістерська програма спрямована на реалізацію співпраці у сфері обміну студентами та дає можливість отримати подвійний диплом за напрямом «Залізничний транспорт» відповідно до програм обох університетів:

• диплом магістра АТУ

• диплом магістра УкрДУЗТ.

Ректор Університету проф. С. В. Панченко ознайомив гостей із сучасними аудиторіями та лабораторіями університету. У межах співробітництва між університетами планується також реалізація різноманітних проєктів, спрямованих на підготовку молодих фахівців.

ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО «ДВА ДИПЛОМИ»  З АЗЕРБАЙДЖАНСЬКИМ ТЕХНІЧНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ