29 Листопад 2023

Пишаємося нашими викладачами-волонтерами!

27 листопада у Харкові відбувся урочистий захід з нагоди Міжнародного дня волонтера. Міський голова Ігор ТЕРЕХОВ зауважив, що завдяки зусиллям волонтерських організацій зроблено багато важливих речей для міста Харкова, підкреслив, яку безцінну допомогу надають волонтери для мешканців Харкова і прилеглих районів. В розпал воєнного стану вони забезпечують постачання продуктів харчування, ліків та засобів гігієни тим, хто перебуває у важкому матеріальному стані і найбільше потребує підтримки.
Університет пишається доцентом кафедри «Управління вантажної і комерційної роботи» факультету «Управління процесами перевезень» Світланою ПРОДАЩУК, яка під час дії воєнного стану проявила активну позицію та вступила до лав волонтерів м. Харкова
За активну громадянську позицію, вагомий внесок у розвиток волонтерського руху, надання допомоги мешканцям міста Харкова під час воєнного стану в Україні та з нагоди Міжнародного дня волонтера Світлана ПРОДАЩУК була нагороджена Подякою міського голови.
Дякуємо Світлані Миколаївні за її людяність та безкорисну працю, завдяки яким наш народ стоїть і переможе! Доземний уклін Вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність!
Слава Україні!

Пишаємося нашими викладачами-волонтерами!