01 Червень 2022

Презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (ТІВ)

2 червня 2022 р. за ініціативи Київського національного університету імені Тараса Шевченка буде проведено онлайн презентацію електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (The Technische Informationsbibliothek, далі – ТІВ).

TIB пропонує цифрові освітні ресурси та аудіовізуальні матеріали з різних галузей знань – детальніше за посиланням, які доступні на порталі TIB багатьма мовами, у тому числі українською. Під час заходу буде презентовано навчальні та
можливості їх використання українськими освітянами і вченими. У рамках роботи зі створення відкритих освітніх ресурсів ТІВ прагне налагодити партнерство з українськими закладами вищої освіти з метою розширення контенту для українських освітян і вчених на платформі бібліотеки.

В ході презентації буде представлено:
Open Educational Resources Search Index (OERSI) – пошуковий індекс відкритих освітніх ресурсів, який містить понад 43 тис. відкритих освітніх матеріалів;
TIB AV-Portal – портал для розміщення наукових відео, на якому доступні понад 38,5 тис. освітніх та наукових відеоматеріалів.

Захід пройде англійською мовою на платформі Zoom. Початок – о 10 год 00 хв.
Посилання для участі: bit.ly/3NJ4G9J

Окрім того, буде відбуватися трансляція заходу на каналі Державної науково-технічної бібліотеки України в YouTube.

Презентація електронних ресурсів Національної науково-технічної бібліотеки Німеччини (ТІВ)