06 Жовтень 2024

Привітання ректора З Днем працівника освіти!

Привітання ректора З Днем працівника освіти!Шановні колеги!

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня працівників освіти України!

Український державний університет залізничного транспорту — це не просто навчальний заклад, а місце, де народжуються нові ідеї, де здійснюються мрії, та де надихає кожен момент. Ми пишаємося нашим колективом, який своєю наполегливою працею, безцінним досвідом та відданістю справі освіти забезпечує нашому університету високе визнання та лідерські позиції.

Наші викладачі та науковці є справжнім надбанням освіти. Вони щоденно примножують славу нашої alma-mater, піднімаючи її ім’я у рейтингах та підтверджуючи нашу високу академічну репутацію.

У ці непрості часи для нашої держави ми маємо особливу місію – розвивати Україну, передаючи знання та досвід наступним поколінням, бути прикладом натхнення та витривалості. Ваша праця є надзвичайно важливою та незамінною – ви формуєте майбутніх лідерів та будуєте майбутнє нашої країни.

Бажаю вам, шановні колеги, міцного здоров’я, невичерпної енергії, терпіння та оптимізму. Нехай кожен день приносить вам радість та задоволення від вашої благородної справи. Бажаю нових здобутків, щастя та гармонії у вашому житті. Зі святом, дорогі друзі! Нехай ваша праця завжди буде гідно оцінена, а наш університет продовжує розвиватися та процвітати завдяки вашій невтомній роботі та відданості!

З найкращими побажаннями,
в.о.ректора УкрДУЗТ

Сергій ПАНЧЕНКО

 

Привітання ректора З Днем працівника освіти!