04 Листопад 2022

Привітання ректора З Днем Залізничника!

Шановні колеги!

Привітання ректора З Днем Залізничника!Вітаю Вас з професійним святом – Днем залізничника! Прийміть щиру подяку за свою самовіддану, важку і таку необхідну працю.
Важко уявити сучасне життя без залізниці, яка посідає важливе місце в економіці нашої громади та країни, особливо в цей нелегкий час для нашої країни.
З гордістю можна зазначити, що залізниці України стали символом надійності, постійного руху вперед і прагнення до розвитку, а професія залізничника і донині залишається найбільш затребуваною і почесною. Відкриваються нові маршрути, розвивається інфраструктура, збільшується швидкість руху, підвищується якість обслуговування.
Успішна робота залізничного транспорту залежить, в першу чергу, від сумлінної роботи його працівників. Сьогодні на залізниці працюють фахівці найвищої кваліфікації – справжні професіонали, які віддані своїй справі. Вони по праву можуть пишатися славетними сторінками історії галузі, її досягненнями та успіхами.
То ж у цей день бажаю вам мирного неба, невичерпної енергії, стійкості духу, твердої волі, натхнення для подолання нових вершин знань та досвіду. Нехай на цьому шляху завжди поруч з вами будуть мудрі вчителі й вірні друзі.
Зі святом!
З повагою,
Ректор укрдузт
Сергій Панченко

Привітання ректора З Днем Залізничника!