20 Травень 2022

Участь у «RESIST / Pilot Demonstration Workshop»

20 травня 2022 року науковці Університету прийняли участь у RESIST / Pilot Demonstration Workshop, що проходив у гібридному форматі в м. Турин (Італія).

RESilient Transport InfraSTructure to Extreme Events (RESIST) — це дослідницький проект, який фінансується Європейською комісією, в межах програми Horizon 2020. Загальна мета RESIST — підвищити стійкість транспортної системи до природних і техногенних екстремальних подій, захистити користувачів європейської транспортної інфраструктури та надати оптимальну інформацію операторам та користувачам транспортної інфраструктури.

З метою забезпечення високого рівня стійкості критичних конструкцій та майже безперебійної роботи транспорту, на випадок екстремальних подій, RESIST розробив інтегровану, сумісну та масштабовану платформу безпеки.

Фахівці кафедр будівельного факультету УкрДУЗТ взяли участь в обговоренні питань практичної імплементації запропонованого рішення при обстеженні та поточному моніторингу технічного стану автомобільного мосту T9-T11, автомагістралі Егнатія-Одос (Греція) та туннелю St. Petronilla в муніципалітеті Буссолено, в 50 км від Турину (Італія).

 

Участь у «RESIST / Pilot Demonstration Workshop»