18 Травень 2021

Результати онлайн-турніру для учнівської та студентської молоді «ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА ЯК НОВІТНІЙ ВЕКТОР РЕКОНСТРУКЦІЇ ТРАДИЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ»

Кафедрою управління державними і корпоративними фінансами Українського державного університету залізничного транспорту за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації 7-19 травня 2021 року було проведено онлайн-турнір «Цифрова економіка як новітній вектор реконструкції традиційної економіки».

Турнір проводився з метою популяризації та формування стійкого інтересу до тенденцій розвитку цифрової економіки, яка стає все більш рушійною силою глобального економічного зростання і відіграє вагому роль в прискоренні темпів економічного розвитку, підвищення освітнього рівня, набуття світоглядних орієнтацій та розвитку інтелектуального потенціалу талановитої учнівської та студентської молоді.

В турнірі прийняло учать 136 учасників з різних навчальних закладів Харкова та Харківської області.

Учасники турніру продемонстрували обізнаність з питань світової трансформації економіки, дослідили особливості сучасних платіжних систем в інтернеті, з’ясували перспективи та ризики функціонування сучасних форм грошей, визначили ефективність інвестиції в ринок криптовалют, виявили вплив пандемії на прискорення розвитку Діджітал-банкінгу в Україні.

Всі учасники турніру отримали сертифікати, а переможці, в рамках кожної секції, були нагороджені дипломами.

Колектив кафедри управління державними і корпоративними фінансами від щирого серця виражає свою вдячність ректору Українського державного університету залізничного транспорту Панченку Сергію Володимировичу за усебічну підтримку онлайн-турніру!

Результати онлайн-турніру для учнівської та студентської молоді «ЦИФРОВА ЕКОНОМІКА ЯК НОВІТНІЙ ВЕКТОР РЕКОНСТРУКЦІЇ ТРАДИЦІЙНОЇ ЕКОНОМІКИ»