23 Квітень 2021

РЕЗУЛЬТАТИ VII ХАРКІВСЬКОГО СТУДЕНТСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ РЕКЛАМИ

Поспішаємо поділитися із вами результатами проведення VII  Харківського студентського фестивалю реклами, який щорічно проводить кафедра маркетингу, комерційної діяльності та економічної теорії.

На фестиваль було надіслано 107 конкурсних робіт. Як завжди, роботи було розділено на дві секції відповідно до категорії учасників – учні шкіл та студенти. Роботи подавалися в номінаціях Відеореклама, Brandbook, Друкована реклама, Зовнішня реклама, Презентація рекламного проекту. Всі учасники фестивалю отримали сертифікати.

«Не дивлячись на те, що цьогорічний фестиваль проводиться у таких незвичних умовах, приємно, що кількість надісланих робіт з кожним роком зростає» – відзначила голова журі фестивалю завідувач кафедри маркетингу, комерційної діяльності та економічної теорії, професор, д.е.н. Зоріна Олена Іванівна.

Цього року ми отримали роботі від студентів Українського державного університету залізничного транспорту, Харківського національного університету радіоелектроніки, Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна, Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова, Харківського торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, Донецького національного університету імені Василя Стуса (м. Вінниця), Державного університету інфраструктури та технологій (м. Київ), Київського національного торговельно-економічного університету, Київського національного університету технологій та дизайну, Університету імені Альфреда Нобеля (м. Дніпро), Фахового коледжу Харківського університету.

Хотілося б відмітити, що на VII ХСФР було надіслано багато робіт в номінації Відеореклама від учнів шкіл Харкова та області.

З РЕЗУЛЬТАТАМИ фестивалю можна ознайомитися у файлі нижче.

І вітаємо всіх переможців та учасників VII Харківського студентського фестивалю реклами! Дякуємо за участь студентів, учнів шкіл та партнерів фестивалю туристичне агентство  «MAYA travel agency», бренд японських десертів «МОТІКО». Також дякуємо керівництву Українського державного університету залізничного транспорту за підтримку!

Всі переможці отримають свої подарунки та призи від партнерів фестивалю. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

До зустрічей на VІІІ Харківському студентському фестивалі реклами! Слідкуйте за новинами на сторінці кафедри маркетингу у Facebook www.facebook.com/marketing.kart.edu.ua та на сайті університету.

Також конкурсні роботи можна побачити в телеграм-каналі фестивалю t.me/khsfr та кафедри t.me/marketing_ukrsurt

А ще запрошуємо до нашого профілю Instagram, де ми ділимося з вами не тільки новинами, а й цікавими фактами @marketing_ukrduzt

 

РЕЗУЛЬТАТИ VII ХАРКІВСЬКОГО СТУДЕНТСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ РЕКЛАМИ