31 Серпень 2023

РЕЗУЛЬТАТИ ВІЗИТУ ДО UNIVERSITY OF THE WEST OF SCOTLAND

З 07 по 19 серпня 2023 року відбувся знаковий візит керівництва та науковців Українського державного університету залізничного транспорту (УкрДУЗТ) до University of the West of Scotland (UWS) у Шотландії.
В рамках реалізації грантового проекту (11150) UKRI та UUKi “Integrated rail freight optimisation in Ukraine: Railway sleepers, rolling stock and logistics”, шотландські та українські вчені працювали над вкрай важливими завданнями, пов’язаними з ефективністю перевезення зернових вантажів в сучасних умовах. Результати спільної роботи дали поштовх до розвитку наукової співпраці та розробки нових технічних рішень.
Протягом візиту також було підписано Меморандум про співпрацю між УкрДУЗТ та UWS, який розширить можливості для обміну дослідженнями та навчальними програмами.
Хочу висловити вдячність партнерам з UWS за теплий та дружній прийом. Завдяки їх підтримці, колектив УкрДУЗТ мав нагоду познайомитися з передовими технологіями, науковими розробками та відвідати ключові об’єкти інфраструктури Шотландії.
Спільна робота була проведена завдяки ініціативі Twinning Ukraine та Cormack Consultancy Group, які зробили значний внесок у здійснення цього важливого проекту.
Візит до Шотландії безумовно відкриває нові перспективи для подальшої співпраці між обома університетами та сприяє зміцненню партнерських зв’язків в галузі науки та освіти.

РЕЗУЛЬТАТИ ВІЗИТУ ДО UNIVERSITY OF THE WEST OF SCOTLAND