28 Квітень 2021

Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 н.р. за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту»

В Українському державному університеті залізничного транспорту пройшов конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту» за напрямом «Рухомий склад залізниць та тяга поїздів, транспортні споруди, залізнична колія».

Загалом у конкурсі прийняли участь 17 студентів із 5 закладів вищої освіти України. На розгляд конкурсної комісії були подані 13 робіт.

Рішенням конкурсної комісії перше місце посіла робота під шифром «Вагон-хопер», подана від Державного університету інфраструктури та технологій, друге місце – робота під шифром «Керування електропоїздом», подана від Українського державного університету залізничного транспорту, третє місце – робота під шифром «Чавун» від Харківського автомобільно-дорожнього університету.

Детально з результатами конкурсу можна ознайомитися тут https://kart.edu.ua/nauka/stud-ndr/konkursi/konkurs-stud-nr/infrastruktura-zt/rezultaty.

Учасники конкурсу мають право до 15 травня 2021 р. включно подати апеляцію до конкурсної комісії у разі вмотивованої незгоди із результатами конкурсу. Апеляції приймаються на адресу nich@kart.edu.ua у вигляді скан-копії листа із персональним підписом автора роботи, в якому вказані причини незгоди.

Після остаточного підведення результатів конкурсу переможці та учасники отримають скан-копії дипломів на електронну адресу, яка була вказана у анкеті при подачі роботи на конкурс.

Конкурсна комісія відмітила достатньо високий рівень всіх робіт, поданих на конкурс, та виразила сподівання, що в наступні роки збільшиться кількість робіт та розшириться спектр актуальних питань, які в них розглядаються.

Керівництво Українського державного університету залізничного транспорту та Організаційний комітет конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту» 2020/2021 н.р. вдячні всім авторам робіт та їх науковим керівникам за участь у конкурсі і підготовці якісних і цікавих робіт.

Результати Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020/2021 н.р. за спеціальністю «Інфраструктура залізничного транспорту»