01 Вересень 2022

Шановні колеги, студенти! Щиро вітаю вас із Днем знань!

Шановні колеги, студенти! Щиро вітаю вас із Днем знань!Традиційне вересневе свято – не просто чергова дата. Це шлях у світ постійного становлення особистості, підкорення нових вершин, професійного успіху. Усе це починається з маленьких, але надважливих кроків – здобуття знань. Сподіваюся, що новий навчальний рік, незважаючи на усі труднощі, буде для кожного з нас та для нашого університету більш плідним та результативним.

Попри надскладні обставини ми продовжимо розбудову якісної освіти та університету в цілому. Наша багатовекторна мета – це удосконалення освітнього процесу, розширення наукових досліджень, покращення життя всієї університетської спільноти. Ми  створюємо гідні умови для всебічного розвитку кожного здобувача освіти – здорового фізично і морально, прагнучого успіху в навчанні та житті.

Для реалізації наших задумів і цілей ми повинні згуртувати наші зусилля, щоб зробити університетське життя кращим, більш ґрунтовним та насиченим подіями.

З усією теплотою серця висловлюю слова подяки за щоденну, кропітку працю всім, хто не лише ділиться своїми знаннями, але й прищеплює любов до них, а також тим, хто своєю підтримує життєдіяльність університету на високому рівні.

Щиросердно зичу всім здобувачами освіти, викладачам, працівникам університету бажання і сил для невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів, мрій та задумів. Зичу всім нам взаєморозуміння, взаємоповаги, взаємопідтримки та турботливого ставлення один до одного, щастя та здоров’я.
Зі святом, шановні колеги!

З повагою,

Ректор УкрДУЗТ

Сергій ПАНЧЕНКО

Шановні колеги, студенти! Щиро вітаю вас із Днем знань!