20 Травень 2023

Шановні наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!

Шановні наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!Щиро вітаю Вас із Днем науки! Це свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості.

Нині українська спільнота відзначає день науки в умовах війни. Незважаючи на військовий стан, наші науковці продовжують займатися винахідницькою діяльністю, беруть участь та перемагають у конкурсах регіонального, державного та міжнародного рівнів, доповідають результати своєї роботи на численних наукових конференціях, вирішують складні та часом неординарні наукові задачі. На цей час Двоє наших науковців продовжують отримувати стипендію Кабінету Міністрів України для молодих вчених. В цьому році наша колега Альона Ловська стала переможницею конкурсу «Молодий вчений року» в двох номінаціях. Додатковим вагомим здобутком цього року стало спільне з University of the West of Scotland наукове грантове дослідження, яке виконується провідними вченими обох університетів.

Наукова діяльність колективу нашого університету спрямована на розвиток залізничної, будівельної, транспортної та інших галузей промисловості України. Без цієї роботи важко уявити розвиток і зростання як нашого університету так і України загалом.

Бажаю всім науковцям, викладачам, аспірантам та студентам міцного здоров’я, невтомності в новаторському пошуці, невичерпного натхнення, втілення інноваційних проектів задля прогресу та розвитку.

Зичу нових звершень та яскравих наукових здобутків, задоволення від професійної діяльності, щасливого родинного затишку й омріяного миру!

 

Зі святом!

Ректор УкрДУЗТ,

Сергій ПАНЧЕНКО

Шановні наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!