10 Листопад 2022

Шановні освітяни та студенти, щиро вітаю вас із Всесвітнім днем науки в ім’я миру та розвитку!

Шановні освітяни та студенти, щиро вітаю вас  із Всесвітнім днем науки в ім’я миру та розвитку!Щороку 10 листопада відзначається Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку, який підкреслює значну роль науки в суспільстві та необхідність залучення широкого кола громадськості до дебатів щодо нових наукових проблем. Цей день також наголошує на важливості та актуальності ролі науки в нашому повсякденному житті.

Переоцінити значення науки неможливо. Науковці роблять свої країни сучасними, заможними та успішними. Не можу не згадати вислів видатного діяча сера Вінстона Черчилля, який сказав: «Тільки наука здатна розширювати кордони кожної держави, не звужуючи кордони сусідів, і збільшити добробут кожного народу, нічого не забираючи в інших».

Науковці – найкоштовніший ресурс будь-якої краіни. Отже, я переконаний, що підтримка, заохочення та належна оцінка нашої з вами самовідданої праці мають бути незмінними пріоритетами в роботі українських університетів.

Вірю, що науковці УкрДУЗТ здолають ще не одну омріяну висоту та ще не раз вражатимуть нас досягненнями світового рівня!

Бажаю натхнення, творчої наснаги, важливих відкриттів та наукових звершень заради спільного добробуту, в ім’я нашої України та на користь людства!

З повагою,

Ректор УкрДУЗТ

Сергій ПАНЧЕНКО

Шановні освітяни та студенти, щиро вітаю вас  із Всесвітнім днем науки в ім’я миру та розвитку!