10 Листопад 2023

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ ТА СТУДЕНТИ, ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ В ІМ’Я МИРУ ТА РОЗВИТКУ!

Шановні колеги-науковці, студенти та аспіранти!

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ ТА СТУДЕНТИ, ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ В ІМ’Я МИРУ ТА РОЗВИТКУ!Щиро вітаю вас з Всесвітнім днем науки заради миру та розвитку!
Наука – це ключ до розвитку людства. Вона дозволяє нам пізнавати світ навколо нас, знаходити нові рішення для існуючих проблем і створювати нові технології, які роблять наше життя комфортнішим і безпечнішим.
Університет є осередком наукової творчості. Саме в інтеграції з передовою світовою наукою вища освіта модернізується і розвивається. Сьогодні в УкрДУЗТ функціонує 10 відомих наукових шкіл. Наші науковці проводять дослідження в галузі залізничного транспорту, енергетики, транспортних технологій, інформаційних технологій, будівництва, мишинобудування, економіки та інших важливих для суспільства та економіки сферах.
Незважаючи на труднощі, ми наполегливо працюємо над примноженням науково-технічного та інтелектуального потенціалу, розширенням міжнародного співробітництва, активно розвиваємо пріоритетні для відбудови інфраструктури та економіки України наукові напрямки, впроваджуємо нові технології, створюємо інновації.
Ми пишаємось тим, що наші наукові досягнення мають міжнародне визнання. Науковці університету є членами провідних міжнародних наукових організацій, їх праці публікуються в престижних наукових журналах.
Ми віримо, що наука має велику силу.
Впевнений, що науковці УкрДУЗТ і надалі будуть робити значний внесок у розвиток науки і технологій в Україні та світі.
Бажаю Вам міцного здоров’я, творчого натхнення і нових наукових відкриттів!

З повагою,
Ректор УкрДУЗТ
Сергій Панченко

ШАНОВНІ ОСВІТЯНИ ТА СТУДЕНТИ, ЩИРО ВІТАЮ ВАС ІЗ ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ НАУКИ В ІМ’Я МИРУ ТА РОЗВИТКУ!