02 Грудень 2021

Студенти Університету взяли участь у «Студентському балі-маскараді 2021»

Цьогорічний «Студентський бал-маскарад 2021» відбувся в готелі «Харків-Палас» і зібрав танцювальні пари з 18 вишів міста. У цьому заході, який вже став традиційним, брали участь одинадцять пар Українського державного університету залізничного транспорту.

Організатор «Студентського балу-маскараду» – Управління у справах сім’ї та молоді Департаменту сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради.

Розкішні костюми, запаморочлива музика закрутила у вирі танців!    Студенти Університету представили танцювальний номер, під час якого надали можливість поринути глядачам в казку про Красуню та Чудовиська. За допомогою своїх образів й хореографічної постанови змогли передати атмосферу казки. Авторитетне журі за результатами виступів обрало найкращі танцювальні пари від кожного закладу вищої освіти. Королем і Королевою балу від Українського державного університету залізничного транспорту стали студенти 5-ого курсу Толстой Іван Геннадійович та Андрієвська Олена Олексіївна! За словами переможців вони доклали багато зусиль, щоб добре виступити та гідно представити свій університет.

Студенти Університету висловлюють подяку ректору Сергію Панченко та первинній профспілковій організації ППО УКРДУЗТ студентська Івану Войтову за сприяння в участі у «Студентському балі-маскараді 2021».

Студенти Університету взяли участь у «Студентському балі-маскараді 2021»