07 Жовтень 2021

Український державний університет залізничного транспорту співпрацюватиме з Українською асоціацією проектних організацій в сфері підготовки та підвищення кваліфікації фахівців з проектування транспортної інфраструктури.

Сьогодні в конференц-залі УкрДУЗТ  відбулося підписання меморандуму про співпрацю залізничного університету з «Українською Асоціацією проектних організацій». По закінченню урочистої миті, президент  «Української Асоціації проектних організацій» Вадим Олійник вручив керівництву УкрДУЗТ  свідоцтво «Про асоціативне членство». Підписанти меморандуму проректор УкрДУЗТ Артур Каграманян та президент «Української Асоціації проектних організацій» Вадим Олійник, висловили впевненість щодо обопільної та плідної співпраці в галузі проектування об’єктів залізничної інфраструктури, розвитку та модернізації інженерних споруд.

Сторони меморандуму зацікавлені в становленні партнерства, наукової співпраці, пошуку рішень для реалізації нових проектів будівництва, реконструкції, поточного та капітального ремонту об’єктів транспортної інфраструктури.

Задля досягнення мети про співпрацю, сторони меморандуму висловили наміри щодо проведення в подальшому сумісних наукових  конференцій, створення робочих груп та інших заходів, які сприятимуть ефективній реалізації спільних проектів.

Український державний університет залізничного транспорту співпрацюватиме з  Українською асоціацією проектних організацій в сфері підготовки та підвищення кваліфікації фахівців з проектування транспортної інфраструктури.