30 Березень 2024

Український державний університет залізничного транспорту провів профорієнтаційний захід у Метрошколі

🚆27 березня 2024 року Український державний університет залізничного транспорту (УкрДУЗТ) провів профорієнтаційний захід у Метрошколі міста Харкова. Мета заходу – ознайомити старшокласників із можливостями здобуття освіти в УкрДУЗТ та різноманітними аспектами роботи сучасної залізниці.

В рамках заходу Університетом було організовано 7 тематичних локацій.

Кожен факультет підготував свою окрему локацію, де школярі могли взяти участь у тематичних іграх та наукових експериментах. Діти змогли відчути себе диспетчером на станції, ознайомитися з інформаційно-керуючими технологіями, перевірити свої знання англійської мови, випробувати свої сили у економічних іграх, поринути у світ будівельних матеріалів, виготовивши свій перший гіпсовий зразок, та дізнатися про бурхливу історію залізничного транспорту.

Також у випускників шкіл була можливість отримати окрему консультацію представників приймальної комісії щодо особливостей вступу до УкрДУЗТ у 2024 році.

Захід відвідали більш 300 школярів з різних шкіл Харкова! Їх зацікавили не лише майстер-класи та обладнання, але й можливість поспілкуватися наживо з фахівцями та отримати поради щодо вибору майбутньої професії.

Дана ініціатива стала черговим кроком вперед у напрямку активної взаємодії Університету випускниками шкіл Харкова, яка безумовно сприяє формуванню свідомого вибору майбутньої професії для молодого покоління.

📸Більше фотографій заходу доступні за посиланням.

Український державний університет залізничного транспорту провів профорієнтаційний захід у Метрошколі