18 Березень 2024

Урочиста церемонія нагородження переможців проекту «Ukraine digital: ensuring academic success in times of crisis 2023» від DAAD в УкрДУЗТ

18 березня 2024 року в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулась урочиста церемонія нагородження студентів, які успішно завершили навчання в рамках проекту «Ukraine Digital» від Німецької служби академічних обмінів (DAAD). Проект реалізується за спільно із bbw University of Applied Sciences (Берлін, Німеччина)

В ході заходу ректор УкрДУЗТ Сергій Панченко привітав переможців проекту, вручивши сертифікати та відзначивши їх прагнення до саморозвитку та здобуття нових знань від провідних професорів з Німеччини. Ректор підкреслив важливість співпраці з DAAD та висловив сподівання на подальший розвиток партнерських відносин.

Вітаємо студентів Українського державного університету залізничного транспорту з успішним завершенням навчання в проекті. Нехай здобуті знання стануть міцним фундаментом для вашого великого успіху!

Урочиста церемонія нагородження переможців проекту  «Ukraine digital: ensuring academic success in times of crisis 2023»  від DAAD в УкрДУЗТ