14 Вересень 2022

Урочиста посвята в студенти першокурсників!

12 вересня 2022 року в Українському державному університеті залізничного транспорту відбулася урочиста посвята в студенти першокурсників! Свято відбувалось в online форматі за допомогою платформи zoom. Загалом у zoom-конференції взяли участь понад 400 учасників.

Першокурсників привітали ректор УкрДУЗТ Сергій Панченко, адміністрація університету, та голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін, який зазначив наступне: «Війна показала, залізниця – це сильна та потужна організація, а професія залізничника є престижною та привабливою сьогодні. Працюємо разом з університетом та ректором Сергієм Володимировичем над спільною програмою для ще більшого наближення студентів до практичної складової, поглиблення у професію вже у студентські роки. Навчайтеся сумлінно, вірю що ви будете гідними представниками нашої «Залізної родини»».

Дорогі першокурсники щиро вітаємо Вас зі вступом до УкрДУЗТ! Відсьогодні Ви – повноправні члени нашої великої та дружної університетської родини. На Вас чекає цікаве і насичене студентське життя, і лише від ваших прагнень залежить, якими будуть ці роки та чого ви досягнете в майбутньому. Переконані, що студентство університету за роки навчання використає весь потужний науковий потенціал для здобуття знань і духовного зростання. Працюйте наполегливо, адже попереду іспити та заліки, які поставить Вам життя, тож Ваші зусилля обов’язково принесуть користь і державі і вашій родині.

Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваємось, в університеті Ви знайдете справжніх друзів і однодумців. Звертайтеся до ректорату, профкому, деканатів, студентського клубу, наукової бібліотеки – вас завжди почують і підтримають вашу ініціативу.

Хочемо, щоб ви пам’ятали, що залізниця була, є і завжди буде найбільшим роботодавцем країни і ми впевнені, що в найближчі роки вона стане міцним фундаментом для повоєнного відновлення України.

Щасливих Вам студентських років!

Урочиста посвята в студенти першокурсників!