04 Жовтень 2022

Урочисте вручення стипендій учасників міжнародного проекту DAAD

У серпні 2022 року Український державний університет залізничного транспорту доєднався до проєкту «Ukraine Digital», організованого Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) спільно із bbw University of Applied Sciences (Берлін, Німеччина).

3 жовтня 2022 року в онлайн форматі відбулась церемонія нагородження 64 студентів УкрДУЗТ, які у конкурентній боротьбі здобули право отримувати стипендії від уряду Німеччини.

З вітальними промовами виступили Сергій Панченко, доктор технічних наук, професор, ректор Українського державного університету залізничного транспорту (Україна), а також Lukas Rafflenbeul, професор, координатор проекту від bbw University of Applied Sciences, який оголосив список стипендіатів – переможців проекту.

Сергій Панченко привітав переможців та наголосив на важливості якісного та систематичного навчання, оскільки кінцевою метою має бути саме отримання знань, умінь та навичок від професорів німецьких університетів.

Крім того протягом періоду навчання студенти отримуватимуть стипендію від bbw University of Applied Sciences, а по закінченню навчання отримають сертифікати.

На церемонії також були присутні куратори проєкту з українського боку, декани факультетів Університету. Під час зустрічі були обговорені питання графіку лекцій, термінів навчання, умов отримання сертифікатів та інші організаційні питання.

Вітаємо переможців і наголошуємо, що попереду ще 3 місяці плідної роботи, тож бажаємо учасникам проекту підвищити свої фахові та мовні компетенції та отримати новий досвід міжнародної співпраці з європейськими університетами-партнерами УкрДУЗТ!

Урочисте вручення стипендій учасників міжнародного проекту DAAD